Detalj mottagning | Östermalms Tandvård Kristianstad

Om oss

David Stachowicz

Porträtt Leg. Tandläkare David Stachowicz

David Stachowicz tog tandläkarexamen vid Göteborgs Universitet år 2006.
Hans intressen inom tandvården är många men drivs åt den estetiska delen och har så gjort från början. Han finner även avancerade och utmanande protetiska behandlingar samt implantatoperationer givande och utvecklande.

Att alltid vara uppdaterad och i framkant inom metoder och material är en självklarhet och under år 2016 påbörjades träning inom mikroskopi-driven tandvård vilket numera erbjuds på Östermalms Tandvård.
Fritiden spenderas helst med familjen och när tiden tillåter besöks naturen för jakt eller fiske.

Draw Latif

Porträtt Leg. Tandläkare Draw Latif

Draw Latif har en tandläkarexamen sedan 2011. Han har ett brinnande och genuint intresse för tänder och dess rehabilitering med patienten i centrum.

Speciellt gillar han avancerade rotbehandlingar och protetiska behandlingar med moderna tillvägagångssätt.

Han uppskattar behandlingar under mikroskop och strävar efter högsta möjliga kvalitet.
På fritiden tycker Draw om natur, motion och bergsklättring.

Caroline Hedenström
Porträtt Leg. Tandhygienist Caroline Hedenström

Caroline utbildade sig till leg. tandhygienist på Dalarnas högskola i Falun och tog examen sommaren 2001. Hon flyttade från Västerås till Kristianstad 2007 och är tvåbarnsmamma.

Under sina 15 1/2 år som tandhygienist har Caroline jobbat både på folktandvården och inom privattandvården. Hon ser många fördelar med att jobba privat, bl.a. inflytande, självständighet och kvaliteten på tandvården som utförs.

Carolines intressen är hennes barn och deras idrottsaktiviteter, men är även engagerad i politik och samhällsfrågor som hon brinner för.

Lisa Tillgren

Porträtt Tandsköterska Lisa Tillgren

Lisa blev färdig tandsköterska 2008 och har erfarenhet både från folktandvård och privat tandvård. Hon anslöt till kliniken 2018. Det roligaste med tandsköterskeyrket enligt Lisa är att träffa och hjälpa olika människor.

På fritiden gillar hon att fixa i trädgården och med heminredning.

Jakub Zulinski

Porträtt Leg. tandläkare Jakub Zulinski

Jakub Zulinski är väldigt utåtriktad, social och dras naturligt till människor. Han tog tandläkarexamen vid Pomeranian Medical University i Polen år 2015. Nöjda patienter som tycker att det är trevligt och behagligt att få komma till sin tandläkare är hans största mål.

Under sin utbildning deltog Jakub i en nationell tävling i Polen och vann priset för ”Polens bästa tandläkarstudent” vilket är ett av flera exempel på hans vilja att ständigt prestera av bästa kvalitet och bibehålla hög nivå av kunskap och praktiska färdigheter. Som person kan han beskrivas som ambitiös perfektionist som ger sitt allt i alla äventyr och projekt som han engagerar sig i yrkesliv såväl som socialt. Jakub är ett stort fan av Formel 1 och i sin fritid hittar han glädje i musiken.

Malin Faijermo

Porträtt Tandsköterska Malin Faijermo

Malin blev färdig tandsköterska 2018 i december och har sedan tidigare jobbat inom vård och service. Hon tycker att det bästa med yrket är att kunna ge stöd och att träffa många människor.

Har ett stort intresse för estetisk tandvård.

Lever på landet i viby med sambo och två barn. Fritiden är en mix av vänner träning och familj.

Ellen Jörnrud

Porträtt Tandsköterska Ellen Jörnrud

Ellen tog tandsköterskeexamen 2018 och gjorde sin sista praktik hos oss. Hon tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med människor.

Tandsköterskeyrket är roligt eftersom det är varierade.

Ellens intressen är hennes familj, vänner, mode och att inreda hemmet.