Detalj mottagning | Östermalms Tandvård Kristianstad

Om oss

Draw Latif

Porträtt Leg. Tandläkare Draw Latif

Draw Latif har en tandläkarexamen sedan 2011. Han har ett brinnande och genuint intresse för tänder och dess rehabilitering med patienten i centrum.

Speciellt gillar han avancerade rotbehandlingar och protetiska behandlingar med moderna tillvägagångssätt.

Han uppskattar behandlingar under mikroskop och strävar efter högsta möjliga kvalitet.
På fritiden tycker Draw om natur, motion och bergsklättring.

Jakub Zulinski

Porträtt Leg. tandläkare Jakub Zulinski

Jakub Zulinski är väldigt utåtriktad, social och dras naturligt till människor. Han tog tandläkarexamen vid Pomeranian Medical University i Polen år 2015. Nöjda patienter som tycker att det är trevligt och behagligt att få komma till sin tandläkare är hans största mål.

Under sin utbildning deltog Jakub i en nationell tävling i Polen och vann priset för ”Polens bästa tandläkarstudent” vilket är ett av flera exempel på hans vilja att ständigt prestera av bästa kvalitet och bibehålla hög nivå av kunskap och praktiska färdigheter. Som person kan han beskrivas som ambitiös perfektionist som ger sitt allt i alla äventyr och projekt som han engagerar sig i yrkesliv såväl som socialt. Jakub är ett stort fan av Formel 1 och i sin fritid hittar han glädje i musiken.

Caroline Hedenström
Porträtt Leg. Tandhygienist Caroline Hedenström

Caroline utbildade sig till leg. tandhygienist på Dalarnas högskola i Falun och tog examen sommaren 2001. Hon flyttade från Västerås till Kristianstad 2007 och är tvåbarnsmamma.

I över 20 år som tandhygienist har Caroline jobbat både på folktandvården och inom privattandvården. Hon ser många fördelar med att jobba privat, bl.a. inflytande, självständighet och kvaliteten på tandvården som utförs.

Carolines intressen är hennes barn och deras idrottsaktiviteter, men är även engagerad i politik och samhällsfrågor som hon brinner för.

Lina Forsell

Porträtt Tandsköterska Lina Forsell

Är 47 år och har två barn. Efter en tid på sjukhustandvården är jag nu tillbaka på Östermalms Tandvård där jag trivs väldigt bra.
Utbildade mig till tandsköterska 1993. Har jobbat både inom folktandvården och privat. Det bästa med att arbeta som tandsköterska är att jag hjälper och stöttar våra patienter som tycker det är jobbigt att besöka oss. Jag tycker även att det är en utmaning att hjälpa till med att ge våra patienter ett fint och fungerande leende.

Mina intressen är spinning och styrketräning. Har glimten i ögat och inte långt ifrån ett skratt.

Lisa Tillgren

Porträtt Tandsköterska Lisa Tillgren

Lisa blev färdig tandsköterska 2008 och har erfarenhet både från folktandvård och privat tandvård. Hon anslöt till kliniken 2018. Det roligaste med tandsköterskeyrket enligt Lisa är att träffa och hjälpa olika människor.

På fritiden gillar hon att fixa i trädgården och med heminredning.

Malin Faijermo

Porträtt Tandsköterska Malin Faijermo

Malin blev färdig tandsköterska 2018 i december och har sedan tidigare jobbat inom vård och service. Hon tycker att det bästa med yrket är att kunna ge stöd och att träffa många människor.

Har ett stort intresse för estetisk tandvård.

Lever på landet i viby med sambo och två barn. Fritiden är en mix av vänner, träning och familj.

Ellen Jörnrud

Porträtt Tandsköterska Ellen Jörnrud

Ellen tog tandsköterskeexamen 2018 och gjorde sin sista praktik hos oss. Hon tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med människor.

Tandsköterskeyrket är roligt eftersom det är varierade.

Ellens intressen är hennes familj, vänner, mode och att inreda hemmet.